Publicēja: vilakabiblio | 5 septembra, 2016

Radoša sieviete Valija Augustāne

Valija

Annas jeb Saimnieču dienā, 26. jūlijā, Viļakas novada bibliotēkas lasītāju interešu klubiņa “Mantinieces” dalībnieces ciemojās Susāju pagasta ,,Keišos” pie Valijas Augustānes.

Apbrīnojama ir Valijas māja, iekoptais puķu dārzs, visas lietas, kurām pieskārušās saimnieces darbīgās rokas. Gandrīz viss dzīvē ir stāsts par to, ko paši izvēlamies domāt, dzirdēt, sataustīt, izgaršot, mēģināt, izjust, baudīt. Valija izvēlējusies savu un līdzcilvēku dzīvi darīt krāsainu. Paldies Tev, Valija, par aktīvu un radošu darbošanos bibliotēkas klubiņā. Dot ir vieglāk nekā ar pašcieņu un pateicību pieņemt. Valija, lai Tev došanas un ņemšanas enerģija plūst veselīgā līdzsvarā!” – tāds ir Vijas Circānes atzinums un vēlējums Valijai.

Septembrī Viļakas novada bibliotēkas izstāžu zālē skatāma klubiņa “Mantinieces” aktīvās dalībnieces Valijas Augustānes radošo darbu izstāde. Lūk, ko pēc izstādes apmeklējuma bibliotēkas viesu grāmatā ierakstīja Marta Dortāne. “Esmu saviļņota un aizkustināta par Valijas čaklumu, izdomu, radošo domu. Jauks mirklītis, aizkustinoša tikšanās bija Annas dienas svinībās pie Valijas. Lai viņai veiksme, Dieva svētība arī turpmākajos dzīves gados, izdomu pilna, čaklas rokas un prāts. Lai veicas! Marta“.

Bildēs

 


Komentēt

Kategorijas